Menu Sluiten

Groothandel Metalen


Groothandel Metalen

Groothandel Metalen

Menu over ons contact menu home te koop gezocht werkwijze realisaties Groothandel Metalen zijn zeer gewild over ons contact home selectie uit onze recente realisaties selectie uit onze recente realisaties activiteitsdomein van de recent verkochte dossiers groothandel elektrisch materiaal rusthuizen grond m s.

Meer resultaten voor dakbedekkingen dakbedekkingen dakplaten dakwerken limburg dakwerken schoten pir isolatie epdm isolatie schuin dak isolatieplaten dak isoleren dakwerken gent epdm plaatsen bitumen stas dakbedekkingen. Dakbedekkingen van een plat dak Een extra woordje over Groothandel Metalen Dakbedekkingen van een plat dak. Gewijzigd op 3 11 2014 door ronny van engeland Groothandel Metalen vlug rendement Een plat dak zie je steeds vaker terug in moderne architectuur. Ontdek de verschillende dakbedekkingen van een plat dak die het geheel een strak uitzicht geven. Een goede dakdichting is belangrijk voor een waterdicht plat dak. Mogelijke dakbedekkingen zijn bitumen epdm en pvc. In de volksmond gaat bitumen ook door het leven als roofing wat bedoelen we met Groothandel Metalen Dit komt voornamelijk voor op oude daken. Belroof dakbedekkingen materialen kontich 2550 goudengids.be. Belroof een jong en dynamisch bedrijf te kontich antwerpen gespecialiseerd in alle dakmaterialen bouw.

Het laatste nieuws over Groothandel Metalen

Groothandel Metalen

Geschienis toen c sar stuckens start in 1909 een groothandel in ijzer te merchtem Groothandel Metalen prijs In de kattestraat verkoopt zijn firma er draad buizen en waterleidingen. Paul stuckens volgt c sar op in de groothandel. Begin jaren 70 kwam de eerste uitbreiding naar de august de boeckstraat. Jos stuckens werkt vanaf 20 jarige leeftijd in de zaak en sticht de naamloze vennootschap in 1986. 7 jaar later start stuckens metalen met het knippen en plooien van betonijzer. Ook zijn echtgenote tania vervoegt de zaak in 1993 De verkoopsom van Groothandel Metalen Nog eens 5 jaar later in 1998 verhuist het groeiende bedrijf naar haar nieuw gebouwde productiehal te buggenhout Groothandel Metalen passend voor uw firma Juli 2000 dochterbedrijf steelconsult welke betonijzers en steunbalken op werven plaatst wordt in het leven geroepen. In 2003 gaat ze een joint venture aan met h.

Gespecialiseerd tvd s onderhouds reinigings en huishoudprocten zijn een volwaardige afdeling geworden met een immens gespecialiseerd aanbod en het immersympathieke advies van tinneke informatie over Groothandel Metalen Assortiment producten voor reiniging en onderhoud worden steeds meer toegespitst op specifieke. problemen ze worden aangepast een de hedendaagse noden en ecologische eisen. In deze afdeling die door sommigen franco belge wordt genoemd verdelen wij producten voor zo goed als elk probleem Groothandel Metalen binnen ieders budget Enkele voorbeelden reinigings en onderhoudsmiddelen ontvlekkers onderhoud voor vloeren meubels metalen leder … Keuken en sanitair reinigers … Huishoudmaterialen tafekkleed toile cire droogrekken trapladders … Opbergboxen matten en antislip matten … Vloeistoffen verdelgers ontmossers … Verf behang gordijnen en zonwering vloerbekleding decoratie en geschenkartikelen reinigings en onderhoudsproducten acties kleuradvies diensten decoratieve st.

Nl en fr login shop nieuws over ons partners info totaalvoorstel verpakkingen deksels Groothandel Metalen zorgt voor een snelle ROI over ons groothandel in verpakkingsmateriaal de expert in industriele verpakkingen als groothandel in verpakkingsmateriaal voor de industriestaat moens verpakkingen voor flexibiliteit en een uitgreide knowhow in de distributie van industriele verpakkingen zoals metalen verpakkingen kunststof verpakkingen verpakking in aluminium kartonnen vaten enz Groothandel Metalen prijs Ons succesverhaal in. een notendop 1922 petrus moens start een ambachtelijke kuiperij van houten vaten 1933 hendrik moens verhuist de bedrvigheid naar het huidige adres 1948we starten met de reconditionering van metalen vaten 1960 cesar moens Wat omvat Groothandel Metalen bouwt de reconditionering van metalen vaten uit en start ook met de reconditionering van pevaten en ibc s 1999 rik moens start de distributie van industriele verpakkingen in meta.